Bel nu

Quarantallina social

  • Appartementen voor vakanties in Agriturismo in Toscane Val d'Orcia Siena

    Appartementen voor vakanties in Agriturismo in Toscane

De vakantieappartementen van de Quarantallina

De appartementen "Paint" en "Appaloosa" zijn gesitueerd in de vakantiewoning en genieten schitterend panoramisch uitzicht. Ze hebben een eigen ingang en een eigen buitenplaatsje om in de buitenlucht te eten. Beiden zijn met smaak gemeubileerd, de rustieke Toscaanse traditie ten volle weerspiegelend. Ze zijn voorzien van alle moderne gemakken, een satelliettelevisie, een wasmachine en verwarming om ten volle van het Senese platteland te kunnen genieten, ook in het winterseizoen.

Appartement "Paint"

Het appartement "Paint" (ongeveer 60 vierkante meter) voor 2/3 personen, beschikt op de begane grond over een keuken/woonkamer, een eenpersoonskamer met een twijfelaar en een sanitaire voorziening met douche en ventilator. Op de eerste verdieping, bereikbaar via een wenteltrap, bevindt zich de tweepersoonskamer.

Appartement "Appaloosa"

Het appartement "Appaloosa"(ongeveer 80 vierkante meter) voor 4/5 personen, beschikt op de begane grond over een keuken/woonkamer, een kamer met twee bedden, een sanitaire voorziening met douche, met raam. Op de eerste verdieping, bereikbaar via een wenteltrap, bevindt zich de tweepersoonskamer met een extra bed.

Appartement "Quarter"

Het appartament "Quarter" (ongeveer 120 vierkante meter) voor 6 personen, is ontstaan na restauratie van een antieke boerenschuur, compleet gerestaureerd volgens de rustieke Toscaanse traditie. Het is gelegen tegenover het zwembad en geniet een schitterend panoramisch uitzicht, het heeft een onafhankelijke entrée en een eigen buitenplaats om buiten te kunnen eten. Het is voorzien van alle moderne gemakken, satelliettelevisie, wasmachine en verwarming. Op de begane grond bevindt zich de keuken/woonkamer met een kachel, de twee tweepersoonskamers hebben elk een eigen sanitaire voorziening binnenin de kamer. Op de eerste verdieping, bereikbaar via een houten trap, bevindt zich nog een tweepersoonskamer, eveneens voorzien van een eigen sanitaire voorziening.