Bel nu

Quarantallina social

Die Kunst van Mario Nardi

De Quarantallina s een bron van diepe, artistieke inspiratie, dankzij de emoties die dit landschap weet op te wekken. Het is geen toeval van eigenaar Mario Nardi kunstenaar is en hij kon geen betere plek kiezen op zijn inspiratie te vinden. Hij verheugt zich met het inrichten van de tuin met zijn originele ijzersculpturen, geïnspireerd op verre emoties en ook voortkomend uit het uit traditie voortkomende boerenleven.
De prachtige heuvels tussen Buonconvento en Murlo en de schitterende Toscaanse vakantiewoning vormen zijn atelier. Zijn kunst ontstaat vanuit deze plek, waar hij zijn inspiratie, materialen en stijl vindt.

Wanneer u naar een van zijn kunstwerken kijkt, lijkt het alsof de continu bewegende werkelijkheid voor een moment voor uw ogen bevroren wordt. Misschien geldt dit voor alle kunstenaars, maar bij Mario lijkt het dat wanneer uw zicht voor een moment wordt afgeleid, de dingen kunnen veranderen: de schilderijen van uitdrukking veranderen, bewegingen beginnen gonzend, een van de figuren kan zijn blik zomaar op u laten rusten.

De kunstwerken van Mario Nardi