Bel nu

Quarantallina social

Agritoerisme in het hart van Toscane

De Quarantallina is een antieke boerenwoning, vandaag de dag gebruikt als Agritoerisme, gesitueerd op de top van een van de meest betoverende heuvels van het Senese platteland in de vallei Val d'Orcia en kijkt uit over een natuurlijk Toscaans terras met spectaculaire vergezichten, die u de mogelijkheid bieden de vakantie in de meest benijdenswaardige gereserveerdheid en rust door te brengen.
Elke blik van de heuvel biedt u de mogelijkheid sterkte emoties te ondervinden, dankzij de diversiteit van het landschap, die zich afwisselt tussen valleien en heuvels en zelfs muzikale sensaties weet op te wekken. In de ruimte buitenplaats van de vakantieboerderij is een zwembad gesitueerd, dat uw vakantie nog aangenamer maakt, als u zich onderdompelt in de wateren van dit natuurlijke paradijs.
De Agritoerisme is een familiebedrijf, en de pas getrouwde echtgenoten en eigenaars van de boerderij Mario en Serena vermaken zich met de zorg over de bijzonderheden van dit vakantieverblijf, zo is het meubilair met uiterst veel zorg gekozen en blijken van uitmuntende smaak. Vakantieboerderij Quanrantallina is een ideaal punt van vertrek voor excursies naar cultureel gezien zeer bijzondere plekken (Middeleeuwse steden, kerken.) of voor excursies naar verschillende thermale oorden of tochtjes naar zee.

Verblijven op de Quarantallina: waarom?

  • U bereikt de Quarantellina middels een onverharde weg met prachtige uitzichten, de omliggende heuvels volgend die bij elke seizoenswisseling van kleur veranderen. Onderweg is het al mogelijk hazen, fazanten, herten, stekelvarkens en zwijnen tegen te komen, die ons tonen dat de natuur leeft en overal om ons heen is.
  • Eenmaal aangekomen op de Agritoerisme wacht u een adembenemend zicht van 360°, een mooie natuurlijke tuin met cipressen, palmen, verplanten, een mooi gazon waar u lekker kunt lezen, u kunt ontspannen, een goed glas wijn proeven en waar u zich aangenaam kunt bezighouden met de andere gasten in de heldere, warme zomeravonden. Verder vindt u bij ons een zwembad om zich te vermaken, voorzien van ligbedden voor de ontspanning en bovendien vindt u er Mario en Serena die u zullen verwelkomen met hun eerlijke glimlach.
  • Mario heeft een artistieke geest en in de tuin van de Agritoerisme vindt u diverse beeldhouwwerken van ijzer die hijzelf heeft gecreëerd, gebruikmakende van gerecycled ijzer. De sculpturen verbeelden uiteenlopende personages die de fantasie stimuleren.
  • Op 200 meter van de Vakantieboerderij een omheining van meer dan een kilometer waarbinnen zich de paarden, ezels en het Senese vee bevinden, die met hun aanwezigheid bijdragen aan dit prachtige natuurlijke schilderij en het opvrolijken. Laten we niet de beroemde ezel DJ vergeten die inmiddels faam heeft verworven bij de vaste gasten die hem erg waarderen om het zoete geluid dat hij iedere ochtend bij het ontwaken produceert.
  • De appartementen en de kamers zijn hoofdzakelijk in Toscaanse stijl gemeubileerd, ze zijn allemaal verschillend, met meubels en tafels die met veel zorg op verschillende markten en bij diverse antiquariaten zijn geselecteerd. Een exotische touch geeft de inrichting kleur en een warme, gezellige sfeer.
  • Serena staat iedere ochtend voor uw klaar met haar rijke ontbijt van verschillende soorten jam, koekjes, taarten… alles steevast huisgemaakt, begeleid door de heerlijkste kazen en vleeswaren uit onze streek. Op verzoek is het ook mogelijk bij ons te dineren en dat raden we u zeker aan omdat alles vers bereid wordt en er alleen verse producten worden gebruikt en dat ziet, of beter gezegd, proeft u!
  • Er zijn heel veel gasten en die voelen zich altijd meteen helemaal thuis bij ons… dit is precies wat Mario en Serena wensen… een familiaire sfeer, waarin hun huis werkelijk openstaat voor iedereen; voor ieders wens en wil.
  • Op de Quarantallina zijn er gasten die vroeg in de ochtend opstaan om de zonsopgang te bewonderen of om een avontuurlijke fiets- of wandeltocht te maken, er zijn gasten die fotografen of schilderen en anderen die daarentegen liever luieren aan het zwembad, of ‘s avonds de zonsondergang afwachten… hier op de Quarantallina zijn de zonsondergangen onvergetelijk.
  • Voor de actievere gasten organiseren we paardrijritten door de Toscaanse velden, valleien en lang kastelen…het is een onvergetelijke ervaring, ik verzeker u dat geest en lichaam ervan op zullen knappen en u vervult wordt van nieuwe energie. Tijdens de rit is het mogelijk fazanten en herten tegen te komen en indien gewenst is het mogelijk een picknickpauze te houden. Kinderen kunnen paardrijden op het terrein van de boerderij, plezier gegarandeerd!

We hopen u te mogen ontvangen op de Quarantallina...
Mario e Serena

De betoverende sfeer van het Toscaanse platteland

De Quarantallina in de sneeuw