Bel nu

Quarantallina social

  • Agritoerisme in Toscane met paard
  • Paardrijritten in Toscane
  • Agritoerisme in Toscane met restaurant
  • Agritoerisme met manege in Toscane, Val d'Orcia
  • Agriturismo in Val d'Orcia, Siena
  • Agriturismo in Val d'Orcia, Siena

Activiteit: onze voorstellen

Excursies in de Val d'Orcia

Agriturismo in Val d'Orcia

De vakantieboerderij is gelegen in de Provincie van Siena, op 4 km van de schitterende burcht van Buonconvento, een van de ‘Allermooiste burchten van Italië’ van waar de bekendste toeristische trekpleisters in de buurt, zoals Siena, Montalcino, Bagno Vignoni, Pienza, Montepulciano, de prachtige abdijen van Monte Oliveto Maggiore, Sant’Antimo etc. gemakkelijk te bereiken zijn. Elk van deze plekken omlijst door een betoverend landschap. Zelfs een tochtje naar zee behoort tot de mogelijkheden, aangezien de kust op slecht een uur reistijd van de Vakantieboerderij ligt. Verder kunt u ook het mooie Parco della Sterpaia bezoeken of een dagje doorbrengen in de thermale zwembaden van Bagni San Filippo, Bagno Vignoni of Rapolano Terme.

Agriturismo in Toscane met zwembad en dieren

Agriturismo in Toscane met zwembad en dieren

Voor wie zich graag lekker wil ontspannen, daarentegen, stellen we een dagje op het terrein van de Agriturismo voor, waar u heerlijk kunt luieren in onze mooie tuin, een verfrissende duik kunt nemen in het zwembad, een lekker drankje kunt nuttigen op het gazon en over het erf wandelen om de paarden, pony’s, ezels, varkens, kippen en de konijnen te zien die vrij door het park rennen. Een Agriturismo in Toscane met dieren om zich volledig worden een te voelen met de natuur.

Agritoerisme met manege

Agriturismo met manege, agritoerisme met paard in Toscana

Voor de meer avontuurlijke gasten raden wij een paardrijrit aan met Marco, een ervaren ruiter, die u mee zal voeren over bijzondere routes, door valleien en bossen en langs kastelen; een onvergetelijke ervaring. Kinderen kunnen kleine ponyritjes maken op het erf.

Streekgerechten en Toscaanse wijnen

Agritoerisme in Toscane met restaurant

Het is mogelijk bij onze agritoerisme te dineren en Serena zal verheugd zijn typisch Toscaanse gerechten voor u te bereiden, vergezeld door prachtige wijnen uit de omgeving.

De Quarantallina: een reis door kusnt, heerlijk eten en natuur